Lee W Lundin – konstnär och WhoLicious officiella fotograf!

Kära whovianer,

En återvändande konstnär från förra årets konvent är Lee. Hen är ett fan av Doctor Who sedan 2013 och gräver gärna ner sig i många olika genreserier och filmer. Som konstnär specialiserar sig Lee på teckningar av karaktärer, historiska-, mytologiska-, och fantasymotiv. Just den historiska inriktningen grundar sig i att hen är utbildad arkeolog.

I år kommer Lee, förutom att sälja sina Doctor Who porträtt (vykort och posters), att vara fotograf under konventet. Doctor Who porträtten är tecknade för hand med tusch och sedan skannade för att digital infoga färgen och formen i bakgrunden. Förra året var det besökare som passade på att använda bilderna som autografbilder, vilket uppskattades mycket av konstnären, det är kul när bilderna kommer till användning!

På hemsidan  https://www.leewlundin.com/ finns ett urval av bilder, foton och länkar till hens andra sociala medier och sidor med bilder. Fanart och äldre bilder hittar du på https://leewlundin.deviantart.com/.

 

Välkommen tillbaka Lee!

Torsdagshälsningar,

/ Arrangörerna

Annonser

Om YARDIS

Bor i Lidköping med mina två katter, Nyssa och Whiskas, och går första året på Formakademins keramiska utbildning. Pysslar med allt jag kan komma över i handarbetsväg: stickning, spinning, virkning, sömnad, origami, keramik mm. När jag inte är på skolan, är det mest stickande och spinnande som gäller, gärna till ett avsnitt Doctor Who och en kopp te.
Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s