En inblick i Doctor Who Experience med Anette Prim!

Kära whovianer,

Vi kan glatt meddela att ni som inte haft lyckan att besöka Doctor Who Experience i Cardiff nu kommer få möjligheten att på en inblick i upplevelsen på WhoLicious17! Det är Anette Prim, återvändande besökare till WhoLicious, som kommer dela med sig av sina whovianska besök med bilder och berättande på vårt konvent.

Vi låter Anette presentera sig med egna ord:

När jag hittade Doctor Who på SVT 2007 tyckte jag att det var en rolig tv-serie, men hade ingen aning om vad det skulle leda till. Inte bara huset fullt av Doctor Who-prylar, Doctor Who-relaterade tatueringar och nya, nördiga vänner, utan också två semesterresor till Cardiff för att besöka Doctor Who Experience och inspelningsplatser. 🙂 Så det är Doctor Who Experience jag ska prata om!

Anette Prim

Är det en TARDIS vi ser i bakgrunden? Why, yes it is! (Och nej, det är inte nya Doktorn där framför, utan Anette Prim!)

Det finns så mycket i Doctor Who som jag älskar – spänningen, fantasin och den brittiska humorn förstås. Men framförallt doktorns inställning att annorlunda inte är fel eller behöver vara farligt. Att ALLA är viktiga och förtjänar en chans. Sådant som är viktigt på riktigt!

Varmt välkommen tillbaka till WhoLicious, Anette!

Du har väl förresten inte missat att det finns biljetter till salu? Glöm inte köpa innan de tar slut, vi har ett begränsat antal ute men fortfarande många kvar – men bara 15 stycken supporterbiljetter, där du får en fin påse fyllt med grejer som tack för att du sponsrar vårt event lite extra, så skynda på ifall du vill ha en sådan! 🙂 Supertack till alla er som köpt biljetter hittills, det värmer att se att ni vill besöka oss även i år!

Kanske har du även sett våra flyers på någon av SF-bokhandlarna i Göteborg, Malmö och Stockholm? De har nämligen börjat dyka upp där nyligen…!

Fortsätt hålla koll här på vår blogg – snart släpper vi mer info om allt kul som händer på vårt konvent!

Nyhetsfyllda hälsningar,

// Arrangörerna

Annonser
Det här inlägget postades i Information, Medverkande, Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s