Fredagsinfo och pepp!

Kära whovianer,

Nu är det nära…!

För er som anländer på fredagen och inte vill göra stan, så kan vi erbjuda Doctor Who-avsnittsvisningar i aulan på De La Gardie-gymnasiet från och med klockan 18.30 t o m kl 21.00 (preliminärt). Vi återkommer senare inpå med slutgiltig info!

För er som skall sova i sovsal gäller detsamma – fr o m 18-tiden kan vi släppa in er i gympasalen på skolan alldeles bredvid, Rudenschöldskolan, som kommer agera sovsal.

Vi arrangörer kommer vara i lokalerna intill fr o m kl 18 och fixa inför lördagen (vi är på samma ställe som förra året). Ni hittar oss vid entrén till aulan, och vi kommer finnas tillgängliga via Facebook. Karta kommer i veckan.

Ni missade väl förresten inte att vi släppte (det preliminära) programmet igår? Vi tycker fortfarande att det är sjukt tufft att vi får hit någon som nyligen jobbat med Tom Baker och som bara kanske, möjligtvis, possibly, gissningsvis kommer avslöja något spännande om detta i helgen… peppen.

Workshops kommer gå att föranmäla sig till längre fram i veckan!

Fortfarande inte köpt biljett? Det finns kvar, och billigt boende finns i form av sovsal för 50kr/helg! Kom och hälsa på i Lidköping, vi utlovar nördmys!

Morgonhälsningar,

/ Arrangörerna

P.S. Vi har börjat förbereda goodiebags… :3

 

Annonser
Det här inlägget postades i Biljetter, Information, Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s