Biljetter

Nu kan ni köpa biljetter till WhoLicious17 den 14-15 oktober i Lidköping!

Klicka här för att köpa biljetter till WhoLicious17 på biljettbolaget.se!

Du väljer antal biljetter genom att klicka på ”Antal”, fyll i kontaktuppgifter och klicka på ”Beställ”. I år kan du dessutom köpa flera biljetter på en gång! Observera att antalet biljetter är begränsade – först till kvarn!

Alla biljetter för 300, 500 och 800 kr ger inträde till WhoLicious17 och alla dess programpunkter.

50-kronorsbiljetten är för den som följer med som sällskap till en WhoLiciousbesökare, men inte har något intresse av Doctor Who och själv inte deltar i några programpunkter/föreläsningar/workshops. Tillgång till Who-fria rummet och oändliga mängder kaffe och te ingår!

Sovsalstillägg för 50 kr ger tillgång till sovsalen, De La Gardiegymnasiets idrottshall, fr o m kl 20.00 fredagen den 13 oktober för de som anländer till staden redan då. Man får alltså sova där fredag-lördag-söndag, fredag-lördag eller lördag-söndag, beroende på när man anländer och hur länge man stannar.

Ta gärna en titt på vår Hitta hit-sida för att hitta fika/matställen om du anländer tidigare på fredagen!

Biljetterna som finns tillgängliga är följande:

Ordinarie 500: Standardbiljetten! Denna köper du om du ska ha en helt vanlig inträdesbiljett till vårt eminenta konvent. Snygg knapp och snygg påse ingår!

Ordinarie 300: Biljett till nedsatt pris för studenter, arbetslösa, unga, sjukpensionärer m fl som av en eller annan orsak inte kan betala fullpris. Snygg knapp ingår!

Ordinarie 800: Sponsorbiljett för den som vill och kan stötta WhoLicious och dess fortlevnad lite extra. Snygg knapp och snygg påse fylld med trevliga nördiga saker som tack ingår! (OBS: Finns endast 25 st!)

Medföljare 50: Medföljandebiljett för den som följer med som sällskap till en WhoLiciousbesökare, men som själv inte har något intresse av Doctor Who och inte deltar i några programpunkter/föreläsningar/workshops. Tillgång till Who-fria rummet med Helt Vanliga Tidningar och oändliga mängder kaffe och te!

Ordinarie 300 + sovsal 50: Standardbiljett + plats i sovsal.

Ordinarie 500 + sovsal 50: Biljett till nedsatt pris + plats i sovsal.

Ordinarie 800 + sovsal 50: Sponsorbiljett + plats i sovsal.

Medföljare 50 + sovsal 50: Medföljarbiljett + plats i sovsal.

Personliga assistenter går in gratis!

Annonser