Boende

Boende i Lidköping

För er som är säkra på att ni vill delta i WhoLicious, kan det vara en bra idé att börja boka boende direkt efter att vi släppt årets datum. Det går att välja mellan hotell, vandrarhem samt camping med stugor och plats för husvagn och husbil. Se länkarna här nedanför!

 

Hotell och vandrarhem

Hotell och vandrarhem i Lidköping finns att boka på Booking.com.

Det kan även vara värt att titta på boende i närliggande städer och samhällen för de som inte har något emot att pendla. Det går regelbundet bussar till Trollhättan, Skara och Skövde, samt tåg till Vara, Herrljunga och Mariestad.

Camping

Kronocamping är beläget strax utanför Lidköpings centrum vid Vänerns strand och tillhandahåller stugor och campingplatser till trevliga priser inom gångavstånd till Lidköpings centrum.

Filsbäcks camping ligger 4 km öster om Lidköpings centrum och har fina stugor och campingplatser, också dessa till schyssta priser. Filsbäck nås med en kort buss- eller biltur.

 

Sovsal WhoLicious17

Sovsalsplats: De La Gardiegymnasiets idrottshall (nära konventlokalerna!)

Konstnad: 50 kr (oavsett om du sover där endast fredag-lördag, lördag-söndag eller fredag-söndag!) Sovsalsplats köps samtidigt som biljetter.

Medtages: Eget täcke, kudde, lakan, liggunderlag, luftmadrass etc. Allt du själv behöver för att sova! Vi erbjuder gympasalsgolv. 🙂

Säkerhetsinformation: Lidköpings räddningstjänst är informerad om att vi är där.

Sovsalsvakter kommer att finnas på plats hela nätterna, och det är dessa man vänder sig till ifall något händer. För att få tillgång till sovsalen, kontakta infobordet som kommer finnas på konventet nära entrén.

 

Sovsalsregler och information WhoLicious17

 • Sovsalen är till för sömn eller vila. Umgänge, mobilspel med ljud och ätande sker utanför sovsalen. Självklart går det bra att natta barn!
 • Förbered din sovplats (pumpa madrasser, bädda etc.) i god tid. Var vänlig och stör inte andras nattsömn!
 • Rör inte andras saker! Vid behov, be sovsalsvakt eller ägaren själv att flytta på dem.
 • Toaletter och duschar finns tillgängliga i sovsalens (gympasalens) omklädningsrum.
 • Försök att undvika att byta om i sovsalen. Använda gärna toaletterna, omklädningsrummen (när du duschar) eller en sovsäck.
 • Ingen mat får förtäras eller medtagas in i sovsalen.
 • Lösa elinstallationer med exempelvis skarvsladdar får inte användas. Du får inte ladda mobiltelefoner eller annan batteridriven utrustning i sovsalen under sovtid på grund av brandrisk.
 • Alkohol och droger är förbjudet på konventet, och detta gäller även i sovsalarna. För att få sova i sovsalen måste man vara så pass nykter att man på egen hand klarar att ta sig ut vid utrymning.
 • Förvaring i sovsalen sker på egen risk!
 • Sovsalen kommer låsas på dagtid under konventtid och under nätterna när alla anmälda är på plats i sovsalen, för allas säkerhet.
 • Efter konventets slut, var vänlig städa upp runtom din sovplats och släng eventuellt skräp i papperskorgar/soptunnor.

Bryter någon mot reglerna ovan, prata med sovsalsvakt!

Vid ytterligare frågor, kontakta oss gärna på wholicious16 (at) gmail (dot) com, så ska vi göra vårt bästa för att ge bra svar! 🙂

Annonser